ANTALYA / KAŞ - Üzümlü Ortaokulu

Ara

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103. yılı dolayısıyla ilçemizde yapılan 27 Aralık Atatürk Kır Koşusundan kupa ve madalyalarla döndük.

Kas

Okulumuzda depreme hazırlıklı olmak amacıyla Çök, Kapan, Tutun deprem eğitimi ve 12 Kasım tatbikat bilgilendirmesi yapıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 84. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz birlikte izlediler. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

♻️Çevreye duyarlı öğrencilerimizin biriktirdiği toplam 750 kg atık kağıt ve elektronik atıkları geri dönüştürülmek üzere görevlilere teslim ettik. Okul aile birliğimize kazanç sağladık. Duyarlı davranan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okul yemekhanelerimizin boya bakım onarım iş ve işlemlerini haftasonu mesaisi ile tamamladık. Çocuklarımızın daha ferah ve temiz bir ortamda yemek yemeleri için yapılan bu çalışmada, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun bahçesinde bulunan ve yıllardır onarım görmemiş ahşap park bölümü yenilenmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Uluslararası Eko-Okullar programı kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda okulumuz YEŞİL BAYRAK ödülünü almaya hak kazanmıştır. Yeşil Bayrak, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko-etikettir.

Nis

LGS ye katılacak öğrencilerimiz için merak edilen konuların konuşulacağı canlı yayına tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz.

Ara